Вдячні за небайдужість

2016-09-01

1 вересня 2016 року для вчителів, учнів, батьків та гостей Ротмістрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів видався незвичайним. Почесним гостем на Святі знань був Латенко В.М. - голова районної ради, який представив до нагороди Почесним дипломом учня 7 класу дванадцятирічного Романа Сухнацького за героїчний вчинок, здійснений ним влітку 2016 року під час відпочинку на узбережжі Чорного моря в місті Одеса.

Роман проживав у гуртожитку. Саме з цим місцем і пов'язана його пригода. Одного разу, проходячи повз кімнату молодої жінки з двома дітьми, через відчинені двері він побачив чоловіка, який щось шукав у їхніх речах. Дванадцятирічний хлопчик не розгубився і, коли злодій помітив Романа і намагався втекти через вікно, схопив його за ногу. Крадій не втримався на ногах і випав із вікна. На гуркіт прибіг працівник закладу і затримав чоловіка до приїзду поліції.

Роман не любить говорити про свій вчинок, росте звичайним хлопчиком, який любить малювати, займатися спортом; поважає своїх рідних, а в інших людях, як і в собі, цінує чесність і справедливість. Дякуємо йому за те, що не злякався і не залишився осторонь чужої біди.

Бажаємо здоров'я і щастя, великих успіхів і здобутків у навчанні, наснаги та натхнення, вірних друзів.

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi