Сильні разом!

2022-12-19

/Files/images/Сильні разом.jpg

Зібрана спільними зусиллями учнів, батьків, працівників ліцею, жителів нашого села та с.Куцівка благодійна допомога (продукти харчування, засоби гігієни, тепла білизна та шкарпетки, малюнки, листи та обереги тощо) вже прибула до місць призначення: частково вона була передана нашим захисникам у бригаду А3425 в/ч 0362, а частково - в Лиман та Куп'янськ.

На харківський напрямок допомогу доправили житель с.Мельниківка Хлівний Олег Степанович та військовий капелан панотець Михайло Шевчук. У бригаду А3425 – наш колишній учень, випускник, нині захисник України, Денис Безніс.

Щиро вдячні за вашу допомогу! Бажаємо оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!

Низький уклін усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!

http://surl.li/dmuws

Ще одна наша з вами допомога була доставлена Хлівним Олегом Степановичем на Донецький напрямок (поблизу м.Курахове) нашим мужнім захисникам (смаколики, теплі шкарпетки, термобілизна, частково одяг тощо).

Щиро вдячні всім учням, батькам, працівникам ліцею, всім, хто долучається до таких благодійних акцій попри такий нелегкий час. Мирного всім неба!

http://surl.li/edqdu

Чергова наша допомога вже на передовій на Харківському напрямку. Цього разу ми підтримали наших мужніх захисників теплими шкарпетками та рукавичками, нижньою білизною, сухофруктами та горішками, медом, вермішеллю швидкого приготування та цукерками. Дякуємо Хлівному Олегу Степановичу за безвідмовну допомогу та швидку доставку.

http://surl.li/edqdx

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi