Акція "Година Землі"

2021-03-03

/Files/images/2021.03.27_19.jpg

В усьому світі 27 березня люди долучаються до акції «Година Землі», в Україні вона розпочнеться з 2030 до 2130.

«У різних куточках планети 27 березня на годину згасне світло. Тисячі небайдужих громадян вимкнуть усі електроприлади, щоб планета відпочила»,

Акція спрямована насамперед на те, щоб привернути увагу до екологічних проблем Землі та зупинити знищення людьми планети.

Година Землі - це щорічна міжнародна акція, яка була започаткована у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату.

Можна багато розмірковувати про екологію та екологічні проблеми, шукати «винуватців» і дискутувати на тему, що стан навколишньої природи можливо був би зовсім іншим, якщо б ...

Все це можна робити і багато хто робить. У цьому немає нічого поганого, навіть навпаки: якщо ці міркування не будуть голослівними, то цілком природно, рано чи пізно це призведе безпосередньо до практичних кроків, адже ніхто не стане заперечувати, що діяльність людини на землі має ті чи інші наслідки.

Наявність слідів техногенної катастрофи на нашій планеті - незаперечний факт. Ми дуже швидко, освоївши нові технології, егоїстично поспішаємо ставити їх «на благо» людства. Природа відпочиває. Але так буде не завжди. Про це вперше почали замислюватися, за даними проекту DilovaMova.com, коли справили елементарні розрахунки і зрозуміли, що щось в людській діяльності не так. Щось вибиває нас з загальної гармонії з навколишньою природою і більш того - це «щось» може обернуться і проти нас самих, а що найжахливіше, так це те, що «це» не чекає, а вже відбувається.

Кiлькiсть переглядiв: 48

Коментарi